Deprecated: Optional parameter $fields declared before required parameter $row_id is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.jacquot.nl/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $table is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.jacquot.nl/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 396

Deprecated: Optional parameter $sizes declared before required parameter $row_id is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.jacquot.nl/_admin/_inc/_functions/global-basic.functions.php on line 325
Communicatie | Actuele projecten | Bureau Jacquot
Branchevereniging VBe NL

Branchevereniging VBe NL

Communicatieadviseur voor Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL): de brancheorganisatie voor ondernemers die Nederland veiliger maken. En met ruim 185 leden de grootste werkgeversvertegenwoordiger in het veiligheidsdomein.

People Intouch

Productie en ontwikkeling marketingvideo's - explanimations - en corporate video's en presentaties (i.s.m. C-Two). Advies en ontwikkeling communicatie- en marketingmateriaal: van factsheet tot social media visual. Update vormgeving huisstijl en logo. People Intouch biedt met het communicatieplatform SpeakUp een internationale oplossing op het gebied van het (anoniem) melden van misstanden binnen wereldwijd operende bedrijven en organisaties. 

Het Hoge Veluwe Fonds

Communicatieadvies, eindredactie en copywriting voor de fondsenwervende tak van Het Nationale Park De Hoge Veluwe: het Hoge Veluwe Fonds. Ontwikkeling van wervende (web)content, brochures en presentaties voor particulieren en bedrijven. Onder andere: fondsenwervende brochure voor de realisatie van een nieuw en duurzaam Hart van de Hoge Veluwe (2018 - 2025).

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Research, eindredactie en interviews Jaarverslagen 2019, 2020 & 2021.

Nederland Monumentenland

Nederland Monumentenland

Copywriting & vormgeving communicatiemateriaal Nederland Monumentenland. Onder andere: Inspiratiedocument Open Monumentendag 2022 en presentatie directie.

Communicatiebureau Eenvoudig Communiceren

Als zelfstandig projectleider, coördinator en (eind)redacteur - i.o.v. uitgeverij en communicatiebureau Eenvoudig Communiceren - verantwoordelijk voor projecten om publieksinformatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Van heldere verkiezingscampagnes voor politieke partijen tot toegankelijke praktijksites van huisartsen. Opdrachtgevers (o.a.): diverse politieke partijen, Rijksoverheid, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ), Erasmus MC, Rabobank, Human Capital Care, GGD, OBA Amsterdam, FAW Rotterdam.


Triple i Sourcing Group

Triple i Sourcing Group

Advies en ontwikkeling corporate slidedeck. Opzet Roadmap Marketing & Communicatie 2022-2023.

Nationale Veteranen Begraafplaats Loenen

Nationale Veteranen Begraafplaats Loenen

Communicatieadvies en redactie voor Stichting Nationale Veteranen Begraafplaats Loenen. Sinds 2016 ondersteuning bij het ontwikkelen van huisstijl/logo en fondsenwervend communicatiemateriaal.

Kanker.NL

Kanker.NL

Redactie samenvattingen met toegankelijke informatie over experimenteel kankeronderzoek - trials - voor Kanker.nl. Het platform met betrouwbare informatie over kanker is een samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding, IKNL en NFK. 

Mannen van Rijnland

Mannen van Rijnland

Advies en ondersteuning koers Mannen van Rijnland, bureau voor events en communicatie met beleving en impact. Productie clips (i.s.m. C-Two) ter promotie van het bureau.