Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Communicatieadvies en redactie voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Al jarenlang ondersteuning van de fondsenwervende afdeling van het Park. Met wervende webcontent en brochures voor particulieren en bedrijven. Doel: realisatie van een nieuw en duurzaam Hart van de Hoge Veluwe (2018 - 2025).

Communicatiebureau Eenvoudig Communiceren

Als zelfstandig projectleider, coördinator en (eind)redacteur - i.o.v. uitgeverij en communicatiebureau Eenvoudig Communiceren - verantwoordelijk voor projecten om publieksinformatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Zowel online als offline. Van landelijke campagne tot klantbrief. Opdrachtgevers (o.a.): Rijksoverheid, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ), Erasmus MC, Rabobank, ArboNed, GGD, OBA Amsterdam, zorgverzekeraars.


People Intouch

Advies en ontwikkeling communicatie- en marketingmateriaal voor People Intouch. Update vormgeving huisstijl en logo, ontwikkeling social media visuals en relatiekaarten. Productie en ontwikkeling motion graphic design en scripts - explanimation - video's en corporate presentaties (i.s.m. C-Two).

Nationale Veteranen Begraafplaats Loenen

Nationale Veteranen Begraafplaats Loenen

Communicatieadvies en redactie voor Stichting Nationale Veteranen Begraafplaats Loenen. Sinds 2016 ondersteuning bij het ontwikkelen van huisstijl/logo en fondsenwervend communicatiemateriaal.

Kanker.NL

Kanker.NL

Redactie samenvattingen met toegankelijke informatie over experimenteel kankeronderzoek - trials - voor Kanker.nl. Het platform met betrouwbare informatie over kanker is een samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding, IKNL en NFK. 

Mannen van Rijnland

Mannen van Rijnland

Advies en ondersteuning koers Mannen van Rijnland, bureau voor events en communicatie met beleving en impact. Productie clips (i.s.m. C-Two) ter promotie van het bureau.